Кейтерінг на Новий Рік

Кейтерінг на новорічний корпоратив - це ресторанне сервісне обслуговування повного циклу з виїздом обслуговуючого персоналу на місце святкування (локацію), обране клієнтом. Ви не обмежуєте себе вибором закладом громадського харчування з тих, що є в межах міста, а проводите захід там, де хочете: в таверні в густому лісі, біля води, в офісі, в спортивному комплексі і т.д.

Організація корпоративу на Новий рік у формі кейтерингу доступна і для проведення простих приватних вечірок, і для офіційних прийомів за найвищими вимогами до обслуговування, вибору страв. В обох випадках бажано якомога більш детально обговорити захід. Рекомендуємо заздалегідь, перед дзвінком в компанію кейтерингу, визначитися з наступними моментами:

  • Вибрати локацію;
  • Узгодити тематику і визначити формат заходу;
  • Продумати деталі, висловити особливі побажання щодо створення святкової атмосфери.

Вибір локації для новорічного корпоративу

Новогодний корпоратив

Визначитися з місцем проведення новорічного корпоративу в Києві радимо до вибору кейтеринговой компанії. Локація - одне з найважливіших складових кінцевої ціни та прорахунку кошторису. Від локації залежить розмір логістичних та сервісних послуг, а саме як дорого обійдеться вантажний транспорт, а так само скільки офіціантів і тех.персоналу обслуговуватиме захід на тій чи іншій локації. Мають значення:

  • Кількість технічного персоналу;
  • Вартість оренди транспорту (чим далі від офісу, тим дорожче);
  • Наявність ліфта, якщо приміщення розташоване не на першому поверсі (при відсутності вантажного ліфта збільшуються трудовитрати персоналу, що також впливає на ціну);
  • Наявність підсобного приміщення для кейтерінгу, його обладнання та віддаленість від основного залу, де буде проводитися новорічний фуршет;
  • Оснащення приміщення: наявність меблів, техніки, посуду та ін.

Запам'ятайте: чим охочіше ви йдете на діалог з виконавцем послуг, тим краще результат. Надайте наступну інформацію:

  • Скільки буде гостей: від цього залежить кількість обслуговуючого персоналу;
  • Час початку і закінчення свята: допоможе визначитися з наповненням меню, з тривалістю робочої зміни працівників кейтерингу;
  • Доступ на територію будівлі, де проводиться кейтеринг: чи є обмеження по часу заїзду / виїзду транспортних засобів, скільки коштує паркування, інші питання.

Щоб захід не був нудним, радимо новорічне свято в рамках конкретної тематики. Ідей для реалізації - безліч. Наведемо кілька прикладів тематичних святкових банкетів:

  • Виїзний новорічний банкет рок-фестиваль;
  • «Бродвей» з відповідним декором і програмою;
  • Новий рік у стилі СРСР чи 90-х;
  • «Новий рік в Стародавньому Римі»;
  • «Вечори на хуторі біля Диканьки», зі стравами, приготованим за рецептами традиційної національної кухні.

Можете вибрати тематику новорічного корпоративу в Києві, співзвучну з діяльністю компанії - ми врахуємо особливості професії, фірмову символіку.

►Радимо заздалегідь продумати тематику вечірки, її формат, продумати меню і узгодити важливі моменти з нами, щоб ми могли підібрати посуд, прикрасити столи відповідно до задуманого сценарієм. Погодьтеся, не у кожного ресторану знайдуться ресурси для створення атмосфери, що відповідає побажанням клієнта.

Тематика и формат новогоднего кейтеринга

Формат новорічного кейтерингу передбачає вибір схеми подачі страв і розсадження гостей. Основних варіантів два:

  • Банкет на Новий рік;
  • Фуршет.

Новорічний банкет - традиційний формат. Гості сідають за заздалегідь сервіровані столи, на яких є багато холодних закусок, напоїв. Основні страви подають через певний час в установленому порядку.

Фуршет виключає розсадження запрошених по місцях. Столи накривають окремо. В меню переважають різноманітні закуски в мінімальних порціях - на один укус. Більше підходить для новорічних корпоративів в офісі, з танцями, конкурсами.

Можливі інші схеми проведення новорічних свят. Для дорослих можете організувати виїзний бар, для дітей - доставку морозива, кондитерських виробів на солодкий стіл. Не забудьте запросити аніматора.

Меню на Новий рік складає замовник. Внесіть в список все, що хотіли б бачити на святковому столі. Або пропонуємо позначити напрямок - українська, європейська, грузинська, східна кухня. Якщо сумніваєтеся з вибором, порадьтеся з менеджером. У кожної кейтеринговій компанії є готові рішення на випадок проведення новорічного банкету, фуршету.

Що будуть пити гості - важливо не тільки з точки зору вибору асортименту. Під кожен вид напоїв подають свій посуд: келихи, фужери, чарки, чашки. Дитячі столи сервірують спеціальним посудом - яскравим, який не б'ється, в стилі свята. Якщо складаєте фуршетне меню на новий рік, радимо організувати бар і запросити професійного бармена.

Створення новорічної атмосфери

Создание новогодней атмосферы 

Декорувати приміщення і новорічний стіл слід в рамках обраної тематики. Залежно від статусу заходу і від важливості запрошених гостей можна або вибрати яскравий новорічний креатив з ялинкою, гірляндами, співробітниками в костюмах, або створити спокійний святковий антураж, не вдаючись до помпезності.

Замовте те, без чого не відбувається новорічне застілля - салат «Олів'є», мандарини, «Оселедець під шубою». На столі вигідно виглядають мініатюрні ялинки з блискучого бісеру. Доповнять картину цитрусові, шоколадні, ванільні, хвойні аромати, перемішані з солодким запахом кориці. Не забудьте про мішуру, хлопавки, бенгальські вогні, гірлянди і центральний елемент новорічного банкету - символ наступаючого року.

 

Новогодний кейтеринг***

Замовити кейтеринг можна для проведення заходу будь-якого масштабу, з будь-якою кількістю гостей. Це може бути великий виробничий колектив, камерна вечірка для керівників, партнерів з VIP-меню або сімейне свято зі смачними стравами для дітей. Замовнику не потрібно займатися підготовкою, яка здатна зіпсувати святковий настрій. Все, що потрібно - це зателефонувати, узгодити нюанси і приїхати вчасно на місце святкування.