Кейтеринг на День поля для аграріїв

День поля - це можливість для аграрної компанії хоч трохи розслабитися в низці нелегкі трудових буднів, віддячити постійних партнерів, придбати нові зв'язки, представити новинки і т.д. Це не звичайний відпочинок на природі, його можна вдало доповнити маркетинговими заходами. Саме тому так важливо, щоб свято запам'яталося всім учасникам, сприяв формуванню позитивного іміджу компанії. А для цього краще звернутися в кейтерингову компанію.

День поля: як організувати захід для аграрної компанії

Насамперед необхідно скласти список запрошених і проаналізувати аудиторію за різними параметрами, включаючи стать і вік, щоб програма заходу була цікава всім, локація зручною, а кейтеринг на День поля влаштовував всіх запрошених.
Організація харчування - досить складна частина заходу. Варто відразу вибрати один з форматів:кейтеринг на День поля

  1. Барбекю. Хороше рішення для відкритого повітря, вибрати можна різні страви, приготовані на вогні з урахуванням побажань компанії: м'ясо, риба, овочі.
  2.  Банкет. Такий формат стане в нагоді для ювілею компанії, презентації нового продукту або техніки, якогось офіційного (урочисте) свято з нагоди. Банкет більш тривалий за часом, включає повноцінне меню і передбачає офіційну посадку всіх гостей за банкетні столи, персональне обнесення і обливши офіціантами.
  3. Фуршет. Менш офіційний варіант застілля, ніж банкет. Він сприяє розкріпаченому спілкуванню гостей. Зазвичай накриваються фуршетні лінії з великим асортиментом холодних і гарячих закусок, основних страв, салатів і т.д. Гості підходять, набирають собі в тарілки хто що бажає і відходять в сторону за коктейльні столи або на розкидані по території пуфи, мішки, крісла і т.п.
  4. Кава-брейк. Його можна поєднати з невеликим перекусом, використовувати для нетривалого заходи або для свята на весь день як один з перекусів.

Виходячи з кількості учасників, меню і розважальної програми, складається докладний кошторис. При цьому важливо з'єднати ефективність витрат на захід і його унікальність за атмосферою і позитивним емоціям.

Нюанси при організації заходу «День поля»

Таке свято зазвичай проводиться на природі, а не в стаціонарному приміщенні, офісі аграрної компанії.

Це вимагає особливого підходу при організації Дня поля:Нюансы при организации мероприятия «День поля»

  1. Локації потрібно забезпечити потужними джерелами електроенергії, подбати про генератори, які необхідні для роботи холодильників і морозильних камер, електроплит і варильні поверхні, кава-машин і Термопот.
  2. На обрану ділянку необхідно привезти і встановити достатню кількість тентів, наметів, наметів, оскільки заходи зазвичай проводяться влітку і гостям необхідно забезпечити укриття від сонця. Укриття також знадобляться на той випадок, якщо погода різко зіпсується і піде дощ.
  3. Для гостей необхідно правильно розрахувати кількість банкетних столів, стільців або фуршетних ліній, щоб усім було комфортно. Потрібно подбати про достатню кількість якісного посуду, келихів, столових приладів і іншого інвентарю для проведення заходу. Не можна також забувати про санвузли, точки розливу води, організації впорядкованої парковки автомобілів гостей, мед. пункту і багатьох інших дрібницях, які можуть зіпсувати загальне враження.
  4. Оскільки місце проведення заходу розміщено далеко, гості будуть довго добиратися до нього і довго збиратися, тому обов'язково варто організувати так званий Велком, на якому приїхали люди зможуть випити чашечку кави, чаю або прохолодного напою, а так же перекусити чимось легким і зручним, щоб вгамувати свій голод і спрагу і до найближчого застілля не думати про їжу, а цілком поринути в атмосферу заходу.
  5. Виїзні заходи розраховуються на цілий день, тому меню основного обіду має бути ситним, смачним з розрахунку 600-800 г їжі на одну людину + кілька невеликих додаткових перекусів протягом дня. Всього на цілий день даного заходу слід організувати порядку 1500-1800 г їжі на гостя.
  6. Для таких масових заходів як День поля для виїзного обслуговування потрібна велика кількість обслуговуючого та технічного персоналу, про їх доставку до локації і назад коштує також подбати і організувати трансфер автобусами.

День поля - це виїзний захід, який зазвичай знаходиться далеко від Києва і інших великих населених пунктів. Тому особливу увагу необхідно приділити підготовці свята, його планування. Потрібно продумати все до дрібниць, а в разі будь-яких недоліків доведеться швидко розв'язувати питання щодо місця та творчо підходити до даного процесу. Це під силу тільки професіоналам. Ми готові організувати для вас кейтеринг з нагоди Дня поля так, щоб вам не довелося ні про що переживати, а тільки насолоджуватися святом з усіма його учасниками.

Наші послуги при організації виїзного заходу

Компанія OKсatering готова організувати виїзний захід, продумати його до дрібниць.
До послуг наших клієнтів:
Организация мероприятия «День поля»

  • Розробка оригінальної концепції заходу: складання меню, зонування локації
    для харчування;
  • широкий асортимент страв: від фуршетних до банкетних;
  • великий вибір прохолодних напоїв власного приготування;
  • наявність різноманітного високоякісного спецобладнання для кейтерингу: столи і стільці, кава-машини, Термопоти, марміти, мангали, казани, декор, тенти і підлогове покриття, сміттєві баки та інше;
  • наявність всієї необхідної техніки для кейтерингу, включаючи холодильне та морозильне обладнання, варильні поверхні, водонагрівачі, грилі і т.п. ;
  • забезпечення світловим і звуковим обладнанням при необхідності;
    додатково організація фотозоні, декорацій.

Переваги замовлення кейтерингу в нашій компанії

Якщо ви хочете насолоджуватися святом без клопоту, звертайтеся в OKсatering. 

Замовити виїзне обслуговування у нас стоїть за такими причин:

  • на святах використовуємо тільки свіжі і якісні продукти, оскільки працюємо з перевіреними постачальниками;
  • гарантуємо смачне і різноманітне меню, від якого будуть в захваті всі учасники  свята;
  • забезпечуємо для обслуговування гостей достатню кількість важливих офіціантів-професіоналів, які відмінно знають свою роботу;
  • оперативно консультуємо з усіх питань, завжди перебуваємо на зв'язку;
  • пропонуємо оригінальні рішення, підбираємо варіанти під будь-який бюджет.

Замовити кейтеринг для аграріїв у нас - це можливість відзначити свято по-особливому. Ми маємо досвід в організації подібних виїзних заходів для великих компаній, чітко плануємо логістику, зонування території так, щоб максимально використовувати кожен квадратний метр і при цьому гарантуємо комфорт для всіх запрошених.