Доставка їжі в боксах що, де, коли?

Їжа в коробці - новий формат, що підходить для фуршетів (весільних, ювілеїв), виносних святкувань, корпоративів. Доставка проводиться безпосередньо в офіс або на адресу Замовника.

Тепер не потрібно витрачати час на готування та відвідування магазину. Поставляється їжа в боксах, красиво та акуратно упакована у спеціальних коробках. Вибирають як готові набори канапе, так і порційні салати, шашлички, брускетти, бутерброди, бургери, м'ясну (сирну) нарізку, набори делікатесів.

Кейтеринг дозволить грамотно організувати фуршет або будь-який інший захід, залежно від місця та тривалості заходу допоможе визначитися з асортиментом та необхідним виходом їжі на гостя. З меню та вартістю страв можна познайомитись на сайті компанії.

Свято будинку: доставка їжі та боксів із закускамиДоставка їжі в боксах

Їжа в боксах із закусками не тільки швидко втамовує голод. Вона дозволяє створити свято будь-де (на природі, вдома, в офісі, під час подорожі). Не поспішайте замовляти страви з ресторану – вибирайте більш дешевий та зручний формат.

Доставка їжі в боксах - послуга, якою користуються багато організацій. Замовити смачні страви можна і додому. Поставляються вони у готовому вигляді: на шпажках, в індивідуальних салатниках, баночках, стаканчиках. Холодні закуски оригінально викладаються на спеціальні круглі підкладки/сланці, які потім зручно дістати з коробки і просто покласти на святковий стіл. Гарячі страви приїжджають теплими в боксах з харчової фольги, при необхідності їх потім можна легко розігріти на мангалі або в мікрохвильовій печі.

Вибрати ви можете страви преміального та класичного харчування. Замовити доставку готових закусок зручно як на свято, так і для різноманітності вечірньої вечері. Бокси із закускою розраховані на різні смакові поєднання, тому оптимально підходять для відзначення будь-яких заходів.

Що в коробці?

бокс із канапе

Коробка з готовою закускою містить інгредієнти, що вдало поєднуються один з одним. Це корисніше ніж піца, страви фастфуду, домашні бутерброди. У середньому, ланч-бокси важать 700-1000 грам (цього вистачає на 3-4 особи).

Їжа в боксах (коробках) виглядає смачно, а також корисна. Вона підійде як як закуска до алкогольних напоїв, так і як доповнення до святкового столу.
Індивідуальний набір включає різну кількість порцій, розрахованих на 2-4 особи. Замовляйте доставку їжі в боксах, яка не зрівняється за смаком та подачею з рестораном.
Саме для вашої компанії буде доставлена ​​готова їжа, у тому числі і з вмістом десертів. Кожна доставка включає набори одноразового посуду: крафтові тарілки, ножі, вилки, склянки, серветки.

 

Особливості їжі в боксах

Їжа в боксах відрізняється естетичною подачею та асортиментом смаків. Її можна замовити до святкового дня або в інший зручний час.

Кейтерингове меню включає:

  • холодні закуски: бургери, рулети, канапе, брускетти, тарталетки;
  • солодку та солону випічку:
  • всілякі десерти та фрукти;
  • гарячі закуски: пироги, киш лорени, шашлички, млинці.

Доставка їжі кейтеринг відкриває нові можливості у щоденному харчуванні та дозволяє зробити його різноманітним та корисним. Замість того, щоб готувати вдома, роблять замовлення страв у кейтеринговій компанії. Кур'єр привезе готовий набір додому чи офісу.

Бокс із їжею: чому це вигідно?

Придбати готові набори закусок у Києві ви можете у будь-якій кейтеринговій компанії.

Доставка канапе у Києві

Замовляти бокси з їжею вигідно з наступних причин:

  • смачно і дуже красиво (на відміну від з'їжджених піци та суші);
  • підходить для святкування ДР, корпоративів, вечірок тощо;
  • естетично та красиво;
  • готовий набір стандартних та нестандартних закусок;
  • підходить для різного бюджету;
  • ретельно відібрані та свіжі інгредієнти;
  • доставка кур'єром у будь-який час та місце.

Кейтеринг набори включають різні страви. Це набагато дешевше, ніж харчуватися в кафе або ресторані. Доставку наборів бажано замовляти добу до обраної дати.

Замовляючи кейтеринг доставку закусок, вам не потрібно витрачати час на приготування та миття посуду. Ви насолоджуватиметеся готовими закусками там, де вам зручно. Все грамотно упаковано із збереженням естетичного вигляду та смаку.

Чому варто звернутися до кейтерингової компанії OK Catering

Послуги кейтерингу у Києві пропонує компанія OK Catering. Наш сервіс відрізняється дуже демократичними цінами, завжди своєчасною доставкою, доступним обслуговуванням та дозволить вдало провести будь-який захід. Ви можете вибрати бокси на свій смак зі зручною доставкою. Кожен набір упакований в еко-посуд і стане вдалим доповненням до святкового перекушування, ділової зустрічі або до іншої події.

Ми не лише самі пакуємо, а й самі готуємо. Ми приготуємо смачні страви і доставимо їх прямо на стіл. Ми ніколи не тримаємо заготовок і завжди працюємо «з-під ножа», тому за свіжість продуктів ви можете не переживати, а також ретельно контролюємо підбір інгредієнтів та їх правильне приготування.

Переваги звернення до нашої компанії:

кейтерингова компанія

  • безкоштовна доставка у будь-яку точку міста;
  • готові фуршетні бокси на будь-який смак;
  • якісне обслуговування;
  • різноманітне меню;
  • постачання у красивих боксах з вже готовою викладкою (Вам залишається просто дістати композицію з коробки та поставити на стіл);
  • зручний розрахунок готівкою або карткою;
  • кваліфікована консультація менеджера під час вибору меню (асортимент, кількість, таймінги);
  • завжди своєчасна доставка без запізнень та відмазок.

Доставка канапе в Києві проводиться на замовлення. Будь-яке свято буде проведено добре, якщо накрити гарний та смачний фуршетний стіл. Замовити канапе у Києві ви можете з доставкою на будь-яку адресу.

Ми ретельно контролюємо свіжість кожного продукту при збиранні кейтерінгу боксів. Всі гості будуть задоволені, оскільки свої страви ми готуємо безпосередньо перед доставкою за особливими рецептами, у тому числі шеф-кухарем розробленим індивідуально.

Якщо вас цікавить доставка готової їжі, необхідно зв'язатися з нашими консультантами, які з радістю допоможуть Вам визначитися з меню, необхідною кількістю їжі та часом доставки. У ціну включено лише вартість упаковки та одноразового посуду, необхідного для комфортного застілля.