Кейтеринг на масляну

Замовте виїзний кейтеринг через фірму OK Catering. Організуємо веселе святкування Масляної з традиційними частуваннями та розважальною програмою. Надамо індивідуальний варіант обслуговування, адаптований до потреб компанії. Маємо багаторічний досвід співпраці із представниками корпоративного сектору.
Професійна організація масляниці дозволить вирішити всі питання і розібратися з тонкощами фуршету. Компетентні фахівці проведуть індивідуальне обслуговування на найвищому рівні, залишаючи у запрошених гостей приємні теплі спогади.
Плануємо та обслуговуємо банкети у приміщенні та на відкритому повітрі. В рамках кейтерінгу надається оренда обладнання. Клієнти можуть замовити меблі, декоративні елементи, посуд та інші святкові атрибути з доставкою.

Як організувати масляну?

Переваги кейтерингу на масляну Масляний тиждень є традиційною частиною слов'янської культури.

З давніх-давен існує звичай випікати млинці і запрошувати в гості близьких людей. У народі таким чином прощалися з морозною зимою та закликали довгоочікувану весну.
Якщо потрібно підготувати свято за один день, ви ризикуєте щось забути та допустити помилку. Помилки призводять до втрати урочистої атмосфери та залишають неприємний осад. Щоб уникнути цих проблем, замовляйте кейтеринг на масляну через нашу компанію.

Професіонали підготують захід «під ключ», позбавляючи Замовника будь-яких турбот. Клієнт може без побоювань насолоджуватися урочистістю, поки наші виконавці стежать за бездоганним виконанням усіх необхідних завдань.

Організуємо сімейні та корпоративні свята, пропонуючи індивідуальне меню на Масляну. Забезпечуємо виїзне обслуговування, бездоганні послуги кваліфікованих офіціантів. Оформлення події відповідає актуальним трендам. Виконавець заздалегідь погодить усі деталі сценарію із Замовником.

Щоб підготувати масовий захід, нам необхідно:

  • Уточнити кількість гостей та локацію, де проводитиметься урочистість.
  • Визначити наявність, характер та місце святкової атрибутики.
  • Розрахувати необхідну кількість обслуговуючого персоналу, меблів, посуду та келихів.
  • Розробити та затвердити меню, декоративне оформлення святкового застілля та інших зон.
  • Підготувати та проінструктувати співробітників для обслуговування банкету, прибирання та вивезення сміття, транспортування меблів та обладнання.

Усі перелічені завдання легко вирішуються кваліфікованими спеціалістами нашої команди. Враховуємо специфіку події, передбачаючи всі дрібниці для зручності Замовника.

Бажаєте зробити традиційне свято незвичайним?

виїзний кейтеринг у Києві

Допоможемо піднести традиційну Масляну за новим, приємно дивуючи всіх гостей різноманітністю страв та напоїв. Організуємо виїзний кейтеринг у Києві, розробляючи індивідуальне меню. Пригощаємо ароматними млинцями з наповнювачами та маслом, млинцями з різноманітними начинками, закусками на основі млинців. Клієнт може підібрати додаткові блюда, включаючи канапе, тарталетки, брускетти, салати, десерти на будь-який смак. У нас великий вибір крафтових зігрівальних та прохолодних напоїв.

Кейтерингові послуги включають грамотний вибір місця святкування. Наші спеціалісти подбають про пошук приміщення або відкритого простору для вуличних гулянь. Забезпечимо оптимальне декорування майданчика. Частування будуть подані в урочистому антуражі. Підберемо тематичний декор, текстиль із класичними орнаментами, аксесуари з дерева та рустика, самовари та інше.

Переваги кейтерингу на масляну

Кейтерингова компанія OK Catering забезпечує першокласне обслуговування бенкетів на Масляну. Серед наших плюсів:

кейтеринг на масляну

  • Гарний захід, де можна насолодитися смачними ласощами у традиційному українському стилі.
  • Виїзне обслуговування. Можна виїхати у будь-який район Києва та київської області. Гості насолоджуються мальовничими краєвидами далеко від міської суєти.
  • Прийнятна ціна послуги. Узгоджуємо вартість та всі інші умови співпраці у письмовій угоді. Передбачаємо усі необхідні опції заздалегідь. Не потрібно укладати додаткові угоди на оренду та робити доплати.
  • Клієнт може безтурботно радіти святу з гостями, не думаючи про вирішення технічних та організаційних питань. Співробітники кейтерингової компанії приймають він всі роботи з підготовки заходу. Здійснюємо суворий контроль за виконанням договору.

Комплексні послуги кейтерингу на Масляну

Пропонуємо комплексний підхід до організації урочистостей, що включає повний набір робіт.Кейтерингова компанія OK Catering К

Кейтеринг в Україні має на увазі, що наші спеціалісти:

  • Планують хід свята та його зовнішнє оформлення.
  • Розробляють меню, готують напої та частування.
  • Привозять та розставляють столи та стільці, текстиль, посуд та декор.
  • Обслуговують фуршетні лінії або бенкетні столи.
  • Прибирають та вивозять сміття після закінчення заходу.