Пейнтбол та наступний банкет від кейтерингу на природі

Побудова успішного бізнесу неможлива без сильної команди, всі учасники якої працюють спільно для досягнення спільної мети. Однією лише постановки завдань та контролю за їх виконанням для створення команди недостатньо. Ефективною вона буде лише за наявності сильної мотивації, що формується позаробочими заходами. Один із найуспішніших методів тимбілдингу для невеликих та середніх компаній – пейнтбол у поєднанні із спільним застіллям. Організувати смачне частування для корпоративних заходів на природі допоможе кейтерингова компанія   OK Catering.

Пейнтбол як метод командоутворення

Пейнтбол – не просто військово-спортивна гра. Як корпоративний захід це командне змагання допомагає вирішувати кілька завдань:Пейнтбол

  • Згуртовує команду, створює відчуття спільної мети, бажання прагнути перемоги.
  • Покращує взаємодію між співробітниками. Командна гра підвищує довіру учасників один до одного, дозволяє відчувати підтримку колег.
  • Підвищує лояльність до керівництва. Якщо директори беруть участь у грі разом із рядовими співробітниками – формується довіра, повага персоналу до них, зростає авторитет.
  • Забезпечує психологічне розвантаження. Вона особливо важлива, якщо працівникам доводиться працювати у напружених стресових умовах.
  • Спорт – це завжди викид адреналіну, ендорфінів та позитивні емоції, які гості свята підсвідомо переноситимуть на колектив та керівництво компанії.

У командотворчих заходів є ще одне завдання – підвищити рівень довіри співробітників один до одного, зробити їх не просто колегами, а друзями, однодумцями. Домогтися цього допоможе спільне застілля після пейнтболу, організоване професійно, красиво та смачно. Кейтеринг на природі  дозволить не дбати про кількість закусок та сервірування, не різати самостійно бутерброди, а присвятити час відпочинку та неформальному спілкуванню.

Кейтерингові послуги

Активна гра на свіжому повітрі, піднятий настрій, відсутність обмежень за площею та кількістю гостей дозволяє організувати незабутнє свято. Ми допоможемо з проведенням застілля будь-якого формату, незалежно від кількості учасників та локації заходу. 
Банкет на природі
Якщо корпоративний захід організований на честь важливої ​​для компанії події (наприклад, ювілею чи отримання нагороди), гідним завершенням свята стане банкет. Традиційне меню складається з салатів, гарячих та холодних закусок, м'ясних та сирних тарілок, гарячих страв, гарнірів, напоїв.
Виїзний бенкет на природі передбачає відповідне оформлення. Ми готуємо та оформляємо страви на професійній кухні, а на місце проведення свята привозимо їх у термоконтейнерах. При транспортуванні вони зберігають смак, температуру, презентабельний урочистий вигляд.

Выездной фуршет на природеВыездной фуршет на природе

Фуршет передбачає велику різноманітність мініатюрних закусок зручної форми, які можна їсти, вільно переміщаючись між гостями. Він не вимагає великих столів, може обходитися без гарячих страв або зі зручними «фінгер фудс» гарячими закусками. Традиційні закуски «шведський стіл» – це канапе, тарталетки, міні-бутерброди, брускетти, салати в індивідуальному загортанні, шампури на шпажках тощо.
Такий формат кейтерінгу пікніка дозволяє невимушено спілкуватися всім учасникам свята, не використовуючи столових приладів. Фуршет стане економічною альтернативною банкету, при цьому різноманітність закусок, які ми пропонуємо, дозволить учасникам заходу насолодитися багатьма смаками.

Кейтеринг барбекю

Найпопулярніший формат заміських корпоративних заходів – виїзний кейтеринг барбекю. Демократичний дружній пікнік – простий і смачний спосіб організувати гуляння після азартної спортивної гри, причому меню виїзного барбекю може бути дуже різноманітним. У нас можна замовити:Кейтеринг барбекю

  • Страви на грилі – від м'ясних та рибних стейків до сезонних овочів та лавашів.
  • Соковиті шашлики на мангалі або ґратах.
  • Неймовірно смачний східний плов, шурпа та інші страви у казані.
  • Ніжні та ситні бургери, шаурма,  хотдоги.
  • Ароматні страви азіатської кухні у вічі тощо.

Замовити барбекю-кейтеринг – це не лише насолоджуватися смачними м’ясними та рибними стравами, які пахнуть ароматним димом, а й бути свідками їх паралельного приготування, переконавшись у свіжості. Ми привозимо професійне обладнання та готуємо найкращі закуски у присутності гостей, щоб прямо з грилю чи мангалу подати їх на стіл.

Як працює OK Catering

Замовлення страв для застілля після активного відпочинку на природі в OK Catering – це зручно та вигідно:OK Catering

  •  Не потрібно складати меню. Ми пропонуємо готові варіанти, розроблені професійними шеф-кухарями, продумані, гармонійні, багаторазово випробувані.
  • Суворе дотримання санітарних норм. Працюємо тільки з перевіреними постачальниками, дотримуємось правил зберігання, приготування страв та товарного сусідства, не тримаємо запасів продуктів. Все, що потрібне для організації пікніка, буде закуплено напередодні.
  • Обов'язковий контроль за станом здоров'я персоналу. Всі наші співробітники використовують засоби індивідуального захисту при роботі з продуктами та готовими стравами.
  • Професійне обладнання. Для організації барбекю на виїзд ми використовуємо справжні мангали та електрогрилі, для доставки м'яса та закусок – термобокси з холодоагентами, рефрижератори.

Окрім приготування та доставки їжі, сервірування, ми надаємо додаткові послуги. У заявці на організацію барбекю або заходи іншого формату можна вказати:

  • оренда меблів, посуду, столового текстилю;
  • оренда наметів, тентів, наметів та парасольок від негоди;
  • сервісні послуги офіціантів, барменів;
  • наявність менеджера;
  • оформлення майданчика.

Командотворчий корпоративний захід буде успішним, якщо кожен його учасник зазнає позитивних емоцій та радості від присутності на святі. Ми допоможемо вашій компанії стати сильнішими, а команді – ефективнішими. Виберіть відповідний формат, вивчіть варіанти меню і зателефонуйте нам, щоб обговорити з менеджером деталі замовлення.