Замовити фуршет в офіс чи зробити все самому?

Кейтерингова компанія OK Catering допомагає з підготовкою урочистостей будь-якої складності та формату. Ви можете замовити виїзний фуршет для сім'ї, друзів або колег.

Чи плануєте організувати фуршет на роботі? Вам сюди

організувати фуршет на роботіЯкщо замовити фуршет, це швидко позбавить організатора заходу від численних турбот та втрати цінного часу. Надаємо кейтерингові послуги на професійній основі, маємо багаторічний досвід підготовки корпоративних та сімейних свят будь-якого масштабу.

У нашій компанії клієнти замовляють повний спектр корисних послуг. Обслуговуються всі види заходів, включаючи банкети, фуршети, весілля, ювілеї, корпоративні урочистості, барбекю та кава-брейки.
На святах та офіційних прийомах працює кваліфікований персонал, який гарантує високу якість послуг. У цей час Замовник може без турбот насолоджуватися приємним відпочинком та спілкуванням з гостями.

Ми заздалегідь обговорюємо тематику та сценарій події. Запитуємо інформацію про переваги запрошених, щоб розробити відповідне меню (класичне, дієтичне, вегетаріанське). Це дозволяє грамотно сформувати фуршетний стіл, наповнюючи його стравами та напоями, які сподобаються всім присутнім. Їжа буде приготовлена дипломованим кухарем високої кваліфікації.

Гарантуємо естетичне оформлення святкового столу відповідно до тематики події. Окрасою святкового залу займаються дизайнери-декоратори. Фахівці доповнюють спільну композицію вишуканими кухонними приладами, стильним текстилем, кольорами, підставками. 

Захід залишить у всіх гостей виключно гарні враження та спогади. Цей день запам'ятається завдяки преміальному сервісу, доскональному плануванню всіх деталей урочистостей, найсмачнішим та ароматним закускам, ввічливому та завбачливому персоналу.

Основні правила організації фуршету в офісі

Наші співробітники відповідально та старанно ставляться до всіх завдань у рамках обслуговування фуршету. Забезпечуємо проведення заходів на найвищому рівні. Враховуємо такі правила кейтерингу як:організації фуршету в офісі

  • Делікатний підхід до алкогольних напоїв.
  • Підбір частування відповідно до сезону та уподобань замовника. Допомагаємо доповнити атмосферу зимового свята ароматним глінтвейном, що зігріває, грогом, гарячим шоколадом, капучино. На літню урочистість можна приготувати освіжаючі та бадьорі соки, мохіто, коктейлі.
  • Вибір легких та смачних страв. Пропонуємо естетичні та дуже смачні порційні салати, сендвічі, тарталетки, канапе, бутерброди.
  • Виконуємо специфічні вимоги. Гарантуємо повний комфорт для кожного запрошеного. Складаємо специфічні меню, готуємо та реалізуємо розважальний сценарій для свята.
  • Допомагаємо підібрати та доставити меблі для заходу. Займаємося розстановкою столів, стільців, барних стояків. Якщо подія відбувається просто неба, займаємося підготовкою альтанок, наметів, наметів, тентів або парасольок для захисту від сонця та дощової погоди.

Складнощі самостійної підготовки фуршету

Якщо у вас немає достатніх знань та досвіду підготовки заходів, підвищується ризик не передбачити багато дрібниць. У цьому випадку у гостей можуть залишитись погані спогади про свято. Пізніше це може негативно вплинути на імідж компанії або її доходи.
Проблемою може стати незнання:

  • Скільки їжі потрібно в середньому на одного гостя за певної тривалості заходу.
  • Який асортимент страв підходить для конкретної урочистості.
  • Як приготувати так, щоб було смачно, як у ресторані.
  • Де знайти гарний посуд, який підходитиме під стилістику свята.
  • Як грамотно викладати частування, щоби це виглядало презентабельно.

При організації урочистостей в офісі ми оперативно вирішуємо усі ці питання. Надаємо не лише посуд, а й безкоштовно привозимо будь-які келихи під алкогольні та безалкогольні напої бонусом.

У чому переваги замовлення фуршетів до офісу

Організація фуршету за допомогою професіоналів у сфері кейтерингової діяльності дозволяє оцінити ряд плюсів:

  • Можливість спланувати та провести заходи різного виду, включаючи сімейні, корпоративні, маркетингові, ділові тренінги, переговори, презентації. Гарантуємо першокласний сервіс з урахуванням специфіки фуршету, суворо дотримуємось побажань Замовника.

  • Створюємо незабутню атмосферу свята. Досвідчені працівники займаються професійним плануванням, розміщенням меблів, декоруванням та прибиранням приміщень. Забезпечуємо бездоганний вид святкових приміщень.

  • Комплексний підхід. Вирішуємо всі питання, що виникають, улагоджуємо проблемні моменти. В результаті вдається ретельно та бездоганно спланувати день, даруючи гостям лише позитивні емоції.

Фуршет в офісі. Чому саме у нас?

Самостійне планування тотожних подій потребує наполегливої багатогодинної роботи. При цьому завжди є небезпека припуститися помилки.
Якщо замовити фуршет до офісу через OK Catering, клієнти уникають усіх проблем, спокійно відпочивають за смачними частуваннями. Вас приємно порадують такі позитивні особливості співпраці як:OK Catering

  • Страви готуються із свіжих смачних продуктів. Гарантуємо професійний підхід до складання меню. У компанії розроблено кілька зручних варіантів. Замовник вибирає відповідні страви залежно від смакових уподобань, складу та кількості запрошених.
  • Можна організувати виїзний кейтеринг у Києві. Проводимо урочисті заходи на території офісів, ресторанів, майданчиків під відкритим повітрям.
  • Ідеальне обслуговування.
  • Оренда меблів та обладнання. Доставляємо та розставляємо посуд, столи, кухонне обладнання, текстиль для дизайну. При необхідності транспортуємо столи, стільці, намети, парасольки, тенти, м'які меблі та інше.