Як і де відзначити дитячий день народження

Для малюка день народження видається найважливішим святом року. Справді, тільки в іменини всю увагу приділено одній людині. Щоб не розчарувати дитину, батьки мають приділити максимум уваги підготовці дитячого свята. Адже маленькі гості набагато вимогливіші, ніж дорослі.

Де провести дитячий день народження?

Під час першої хвилі карантинних обмежень багато батьків влаштовували день народження дитини вдома. Це був єдиний вихід, адже кафе закриті, за збирання людей у ​​громадських місцях могли оштрафувати. 2021-го року обмеження послабили. Тепер для проведення дитячого свята можна вибрати будь-яку локацію. Найпопулярніші ідеї:Де можна відсвяткувати день народження дитини

  1. Парк розваг.

Майже у всіх парках із атракціонами є кімната, де можна розмістити дитячий фуршетний стіл на день народження. Організацією розваг займуться досвідчені аніматори. Найменших гостей розміщують у огородженому містечку. Весело та безпечно!Майже у всіх парках із атракціонами є кімната, де можна розмістити дитячий фуршетний стіл на день народження. Організацією розваг займуться досвідчені аніматори. Найменших гостей розміщують у огородженому містечку. Весело та безпечно

2.Ігротека.

Будь-яка дитина мріє опинитись у залі з ігровими автоматами, але так, щоб не було черг, у кишені лежала необмежену кількість жетонів. Ось чому ігротеки — чудова ідея для дітей різного віку.

3.    Студія майстер-класів.

Діти старшого шкільного віку вже не так цікавляться аніматорами, веселими конкурсами. Тому варто поділити свято. Спочатку зібрати всіх у майстерні, запропонувати зробити щось цікаве своїми руками. Потім перейти за святковий дитячий стіл, влаштувати танці чи караоке.

4.   Заміський будинок/дача.

Якщо не хочеться переживати про приготування, то завжди можна зняти заміський котедж, запросити обслуговуючий персонал, який відповідатиме за оформлення та проведення заходу.

Що вибрати: ресторан, кафе чи кейтеринг?

Організацію розваг на святі довіряють професійним аніматорам. Найкрасивіші фото роблять фотографи, музичним супроводом займається діджей. З харчуванням на дитячому святі часто постають питання. Дорогий пафосний ресторан, який не орієнтований на дітей — поганий вибір. Швидше за все, страви будуть справді смачні і сподобаються дорослим. Маленьким гостям буде нудно, ніяково.
У кафе з анімацією можна замовити частування на дитячий день народження за меню прямо під час свята. Плюс у тому, що кожен гість зможе вибрати страви на свій смак. До недоліків відносять тривалий час очікування замовлення. Якщо кафе дуже популярне, то, швидше за все, інші гості вже там бували і знають напам'ять дитяче меню на свято.
Кейтеринг на дитячий день народження – оптимальний вибір. Можна розробити оригінальне меню, замовити доставку в будь-яку точку міста, навіть парк або заміський будинок.

Як спланувати дитячий день народження?

Кейтеринг для дітей

Щоб свято дитини не скінчилося нервовим зривом у батьків, рекомендується делегувати обов'язки. Фахівці самі запропонують кілька варіантів. Щоб спілкування з підрядниками пройшло за планом, краще заздалегідь підготуватися. По-перше, треба запланувати бюджет. Дізнавшись скільки грошей готові витратити на свято замовники, підрядники зможуть запропонувати різні варіанти розваг, меню на дитячий день народження.
Під час планування також потрібно скласти список гостей. Це доручення не можна делегувати. Якщо гості дуже маленькі, потрібно запросити батьків, створити окрему зону для дорослих. Якщо хтось із запрошених алергік не переносить деякі групи продуктів, то цю інформацію обов'язково потрібно передати організаторам дитячого банкету.
Діти люблять почуватися господарями становища, тому варто дозволити їм брати участь у плануванні свята. Нехай іменинник сам підбирає дитячі страви на день народження, вигадує конкурси. Винятком може бути лише вечірка-сюрприз.
Тим, хто переймається безпекою в умовах пандемії, варто розглянути варіант підготовки порційних боксів кожному гостю. Замість фуршетного столу, на якому всі продукти розташовані у відкритому доступі, діти отримують яскраві коробочки з індивідуально запакованими стравами, невеликим сувеніром-іграшкою.

Що таке дитячий кейтеринг  

  Кейтерингова служба приготує та доставить узгоджені страви. канапе на дитяче день народженняКанапе для дитячого свята можна підготувати заздалегідь. Гаряче, коктейлі, попкорн, картоплю фрі, солодку вату зроблять у форматі шоу прямо перед гостями. Батькам не доведеться ламати голову та наймати офіціантів, кухарів, організовувати прибирання після святкування.
Окрім продуктів кейтерингова компанія надасть:

  • меблі для проведення заходу;
  • красивий, дорогий посуд та столові прилади;
  • всі види келихів для різних напоїв;
  • елементи декору та багато іншого, що буде необхідно на тому чи іншому майданчику.

Як тільки фуршет для дітей завершиться, представники кейтерингової компанії проведуть прибирання і навіть запакують залишки страв «з собою».

 

Плюси кейтерингу для дітей

   Не варто вважати, що ключове завдання кейтерингової компанії лише приготувати та доставити канапе на дитячий день народження. Звичайна людина щорічно планує, організовує 2-3 заходи. З таким мінімальним досвідом легко припуститися помилок. Головна перевага співпраці з професійною кейтеринговою службою: вам не потрібно нічого вигадувати самостійно, все свято для вашої дитини організують та проведуть професіонали.
Компанія OK Catering точно розрахує скільки саме порцій страв і який асортимент знадобиться для ваших гостей. Усі будуть задоволені і ніхто точно не залишиться голодним. Батькам не доведеться переплачувати за «зайві» продукти.