Організація кава-брейків на конференціях

Грамотна організація кава-брейків потрібна під час проведення семінарів, тренінгів, ділових форумів та інших корпоративних заходів. Гарне обслуговування та смачний фуршет дозволять учасникам комфортно провести виїзні переговори. Презентації, виступи, ділове спілкування пройдуть успішно. Гості насолодяться авторськими закусками та напоями.
Компанії Okcatering займається організацією кави брейків у Києві. Досвідчені експерти надають послуги на високому рівні, дозволяючи гідно зустріти ділових партнерів та клієнтів на семінарах та конференціях. Приймаємо на себе весь клопіт з підготовки зустрічі та доставки ароматних страв. Замовники можуть з користю провести час або відпочити. Ми організуємо смачну каву брейк на будь-яку кількість осіб.

кофе-брейк на конференции

Чек-лист: зробити гарну конференцію з першого разу

Кава брейк – це коротка перерва, яка зазвичай триває від 20 хвилин до години.організація конференції Для якісної підготовки заходу виконавцям необхідно уточнити його формат та кількість присутніх осіб.
Організація кава-брейків на конференціях передбачає:

  • Уточнення чисельності гостей, їх смакових переваг та обмежень.
    Розробку меню кава-брейку із представленого асортименту частування.
  • Визначення плану проведення заходу.Доставку обладнання, посуду, столових приладів, напоїв та випічки на місце проведення зборів.
    Підготовка збільшеного за часом формату, поєднаного з бізнес-ланчем.
    За потреби стіл буде накритий з ранку до завершення робочого дня.

Навіщо потрібний кава-брейк

Корпоративним замовникам необхідно проведення кави паузи, щоб:

  • Уточнення чисельності гостей, їх смакових переваг та обмежень.
  • Розробку меню кава-брейку із представленого асортименту частування.
  • Визначення плану проведення заходу.Доставку обладнання, посуду,
  • столових приладів, напоїв та випічки на місце проведення зборів.
  • Підготовка збільшеного за часом формату, поєднаного з бізнес-ланчем.
    За потреби стіл буде накритий з ранку до завершення робочого дня.

Як організувати каву-брейк без зайвих зусиль?

Професійний кейтеринг кави брейк заощаджує трудові та фінансові ресурси, залишаючи вільний час клієнта для спілкування із запрошеними. Виконавці відповідально підходять до доручених завдань, забезпечуючи комплексну допомогу.кава брейкПідготовка кави паузи передбачає узгодження меню. На столі може бути чай, канапе, випічка, солодощі, листкові роліні, торт, бутерброди, киш-лорен, міні бургери. Можна замовити цукерки ручної роботи, італійські кантучіні, брускетти. Під час підготовки події обов'язково враховують особливі переваги запрошених. Наприклад, деякі гості можуть мати харчові алергії, бути на дієті, дотримуватись вегетаріанського харчування.
Виконавець організовує транспортні послуги, доставляє персонал обслуговування заходу. Грамотні спеціалісти беруть на себе декоративне оформлення фуршету. Ми гарантуємо бездоганне сервірування, організацію простору, підготовку посуду та серветок.
Обслуговуючий персонал забезпечує комфортне проведення конференції. Завдяки якісній каві машинам гості отримають гарячі ароматні напої без потреби довгого очікування у черзі. Офіціанти оперативно прибирають порожні тарілки та чашки, що дозволяє швидко звільняти столи.
Ми грамотно організуємо простір, залишаючи достатньо місця для комфортного руху та спілкування гостей. У таких умовах ви можете легко налагодити ділову комунікацію і почати нові знайомства за приємним частуванням. При необхідності надаємо в оренду меблі, світлове та звукове обладнання, елементи декору. Якщо зустріч відбувається на відкритому повітрі, забезпечуємо доставку та встановлення парасольок та тентів.

Кава-брейк: призначення та особливості меню

Організуємо персональний підбір меню в залежності від категорії заходу та кількості гостей. Кваліфікований кейтеринг кава-брейк передбачає пропозицію клієнта кількох варіантів частування та напоїв. Замовник оцінює доступні види страв та робить вибір з урахуванням свого бюджету та смаків.
Якщо взяти до уваги всі особливості харчування запрошених осіб, це дозволяє продемонструвати турботу та забезпечити лояльне ставлення. В результаті підвищується ймовірність продуктивного ділового спілкування, укладання великих контрактів та отримання інших переваг від фуршету.

Чому варто замовити каву-брейк в компанії Okcatering?

Якщо замовити каву брейк через компанію Okcatering, ви оціните такі переваги сервісу як:організація кава-брейка

  • Повне супроводження офіційних заходів, забезпечення виїзного ресторанного обслуговування на високому рівні.
  • Співпраця з приватними та корпоративними клієнтами для організації ділових зустрічей та сімейних свят.
  • Прийнятні ціни на каву брейк. Дотримуємось демократичної політики. Встановлюємо доступну вартість кави брейк. Кошторис послуг розраховується індивідуально.
  • Використання найсвіжіших та найсмачніших продуктів. Гості отримують ароматні частування, відчуваючи справжнє задоволення гастрономів.
  • Суворий контроль якості сервісу, привітні та тактовні офіціанти.
  • Дизайнерське сервірування столу. Можна встановити декор, підставки, квіти, преміальний текстиль для створення особливої ​​атмосфери.
  • Організація події в будь-якому приміщенні, включаючи приватні будинки, локації просто неба.