Випускний для 11 класу
Місце: БЦ Нью Йорк
Дата: 23.07.20
Кількість гостей: 40
Тип заходу: Банкет
Меню: європейська кухня: холодні та гарячі закуски, салати, основні страви, фрукти, десерти, різноманітні алкогольні та безалкогольні напої.
Організація харчування на випускному вечорі може бути непростим завданням, особливо коли йдеться про таку важливу подію, як випускний 11-го класу. Кейтерингова компанія грає вирішальну роль у забезпеченні успіху такого заходу та вимагає ретельного планування та виконання, щоб усе пройшло гладко. У цій статті ми розповімо, як наша кейтерингова компанія організувала харчування на випускний вечір для учнів 11 класів.
Крок 1: Розуміння потреб клієнта
Першим кроком в організації кейтерингу на будь-який захід є розуміння потреб клієнта. Ми зв'язалися з адміністрацією школи та випускною комісією, щоб зрозуміти їхні очікування від заходу. Ми ставили такі питання, як очікувана кількість людей, яку їжу віддавали перевагу студентам, і чи були якісь дієтичні обмеження або харчова алергія, які нам потрібно було взяти до уваги.
Крок 2: Розробка меню
На основі інформації, отриманої від клієнта, ми розробили меню, яке враховувало б переваги студентів та дієтичні обмеження. Ми вибрали меню у вигляді шведського столу із поєднанням вегетаріанських та невегетаріанських страв. Меню складалося з холодних та гарячих закусок, основної страви та десерту. Ми також включили кілька безглютенових та веганських страв для випускників з особливими дієтичними вимогами.
Крок 3: Налаштування зони кейтерингу
Після того, як меню було завершено, ми відвідали місце, щоб зрозуміти, чи є місце для встановлення мобільної кухні, видачі та бека. Столи, скатертини і страви для сервіровки ми привезли з собою і все красиво і організовано обставили. Ми також подбали про те, щоб гостям було достатньо місця для пересування та щоб зона громадського харчування була легко доступна. Ми також подбали про те, щоб лінії з їжею були розміщені на безпечній відстані від сцени, щоб уникнути перешкод під час церемонії.
Крок 4: Підготовка їжі
У день заходу наша команда рано-вранці прибула на місце. Ми привезли власне обладнання, у тому числі жаровні, сервірувальні таці та столові прилади, щоб їжа подавалася свіжою та гарячою. Ми готували їжу на місці, щоб гарантувати її якість та свіжість.
Крок 5: Подача їжі
Щойно їжа була готова, наша команда офіціантів почала обслуговувати випускників. Ми подбали про те, щоб пункти харчування були добре укомплектовані персоналом, а процес обслуговування був швидким та ефективним, щоб уникнути тривалого очікування. Наша команда була поряд протягом всього заходу, щоб переконатися, що все пройшло гладко. Ми регулярно поповнювали їжу та стежили за тим, щоб все виглядало апетитно та було добре представлено.
Крок 6: Очищення
Після того, як захід було завершено, наша команда відповідала за прибирання зони громадського харчування та стежила за тим, щоб усе залишилося у тому ж стані, в якому ми прибули. Ми зібрали все наше обладнання та відвезли його з собою, залишивши зал у чистоті та порядку.
Висновок
Організація кейтерингу для випускного заходу може вимагати багато роботи, але при ретельному плануванні та увазі до деталей можна створити незабутні та приємні враження для всіх учасників. Наша кейтерингова компанія тісно співпрацювала з організаторами заходу, щоб спланувати меню, облаштувати зону кейтерингу та якісно обслужити гостей. Ми пишаємося тим, що стали частиною цього особливого випадку, і сподіваємося, що в майбутньому ми матимемо більше випускних заходів.
ОК Кейтерінг – з нами все буде ОК!