Майстер-клас Аркадія Цукера
Місце проведення: корпус Академії ДТЕК на території UNIT.City.
Дата проведення: 17-19.05.2019
Кількість гостей: 300
Тип заходу: кава-брейк
Меню: профітролі з грибним мусом; брускетта з печеним болгарським перцем і сиром Фета; кіш лорен з копченостями і шпинатом; маффін з шоколадною крихтою і в'яленою вишнею; капрезе з соусом песто; мікс салат з в'яленим м'ясом, черрі і гірчичною заправкою; салат Айолі з курячою грудкою, беконом і корнішонами; курячий рулет з курагою, курячий рулет зі шпинатом і грибами; мішечки з млинців з м'ясом; люля кебаб курячий з соусом барбекю; філе білої риби з овочами гриль